Впроваджуємо нову опцію “Моніторинг здоров’я”
14 листопада 2021

Впроваджуємо нову опцію “Моніторинг здоров’я”

Щороку 14- го листопада відзначається Міжнародний день боротьби проти діабету. Хвороба стає більш поширеною, і основна причина цукрового діабету достовірно невідома. Проте, можна виділити основні: переїдання, генетична схильність, психічні та фізичні травми, захворювання підшлункової залози, ожиріння, тривале зловживання алкоголем.
Для профілактики діабету необхідно вести здоровий спосіб життя та регулярно перевіряти стан свого здоров’я.
Страхова компанія “Варто” з турботою про клієнтів, впроваджує опцію моніторингу здоров’я. З нашим мобільним додатком, застрахований, який хворіє на діабет зможе отримувати нагадування про плановий огляд та відвідування лікаря, отримати перелік необхідних процедур та аналізів.
Бережіть себе та своїх близьких!

Схожі новини

ОГОЛОШЕННЯ
21 березня 2024
ОГОЛОШЕННЯ

За результатами проведеного 11 березня 2024 року конкурсу комерційних пропозицій на надання аудиторських послуг, найбільш вигідна пропозиція надійшла від аудиторської фірми ТОВ «АФ Аудитор-Консультант-Юрист», яка і була обрана для здійснення обов’язкового аудиту фінансової звітності ТДВ «СК «ВАРТО» за 2023 рік.

ТДВ СК “ВАРТО” проводить вибір компанії на проведення аудиту Фінансової звітності та звіту страховика за 2023 рік
11 січня 2024
ТДВ СК “ВАРТО” проводить вибір компанії на проведення аудиту Фінансової звітності та звіту страховика за 2023 рік

ТДВ СК “ВАРТО” проводить вибір компанії на проведення аудиту Фінансової звітності та звіту страховика за 2023 рік. Категорія послуги Аудиторські послуги Електронна пошта для надання інформації ap.frolova@gmail.com   Форма проведення процедури для вобору постачальника Конкурс цінових пропозицій Критерії визначення найкращої пропозиції Мінімальна ціна, найкращі умови оплати, наявність дозвільних документів, ліцензій, строки надання послуг.   Також […]

ukUK